US Poker Open

US Poker Open

 

Het US Poker Open is één van de jaarlijks terugkerende series in de Aria. Net als de Super High Roller Bowl en de Poker Masters worden er alleen toernooien georganiseerd met de hoogste Buy-Ins. Het US Poker Open begint op 13 februari en eindigt de 22e. Het Main Event zal een buy-in hebben van $100,000. 

Speelschema US Poker Open 2019

 

De tijden in het speelschema zijn Amerikaanse tijd. Je kunt er voor het gemak vanuit gaan dat de meeste events voor ons om 23.00 uur beginnen.

 

Speeldag Toernooi + buyin Tijd 
Woensdag 13 februari Event #1: $10,000 NLH 14:00
Donderdag 14 feburai Event #2: $10,000 PLO 14:00
Vrijdag 15 februari Event #3: $10,000 NLH 14:00
Zaterdag 16 februari Event #4: $10,000 Short Deck 14:00
Zondag 17 februari Event #5: $25,000 NLH 14:00
Maandag 18 februari Event #6: $25,000 PLO 14:00
Dinsdag 19 februari Event #7: $25,000 NLH 14:00
Woensdag 20 februari Event #8: $25,000 8-Game Mix 14:00
Donderdag 21 februari Event #9: $50,000 NLH 14:00
Vrijdag 22 februari Event #10: $100,000 NLH Main Event 14:00

 

 

Uitzendschema PokerGo

 

Speeldag Toernooi + buyin Tijd
Thursday, February 14 Event #1: $10,000 NLH 17:00 ET/14:00 PT
Friday, February 15 Event #2: $10,000 PLO 17:00 ET/14:00 PT
Saturday, February 16 Event #3: $10,000 NLH 17:00 ET/14:00 PT
Sunday, February 17 Event #4: $10,000 Short Deck 17:00 ET/14:00 PT
Monday, February 18 Event #5: $25,000 NLH 17:00 ET/14:00 PT
Tuesday, February 19 Event #6: $25,000 PLO 17:00 ET/14:00 PT
Wednesday, February 20 Event #7: $25,000 NLH 17:00 ET/14:00 PT
Thursday, February 21 Event #8: $25,000 8-Game Mix 17:00 ET/14:00 PT
Thursday, February 21 Event #9: $50,000 NLH Early Action 20:00 ET/17:00 PT
Friday, February 22 Event #9: $50,000 NLH 17:00 ET/14:00 PT
Friday, February 22 Event #10: $100,000 NLH Main Event Early Action 19:30 ET/16:30 PT
Saturday, February 23 Event #10: $100,000 NLH Main Event 17:00 ET/14:00 PT

Video's

Jason Koon’s Legendary Laydown! | U.S. Poker Open | Run It Back with Remko

Cary Katz Shows Big Bluff! | 2019 U.S. Poker Open | Run It Back with Remko

David Peters is Crowned Champion | 2019 U.S. Poker Open

Can Stephen Chidwick Make The Correct Fold? | 2019 U.S. Poker Open | Run It Back with Remko

Stephen Chidwick Has the Nuts | 2019 U.S. Poker Open | Run It Back With Remko

US Poker Open winners

Pro

Stephen Chidwick

 

Winnings:$21,512,178

Lees meer

Pro

Pokeren.nl Poker Series

 

Doe mee en win een plek in Team Pokeren.nl