Pokeren.nl app

Op 1 oktober 2019 is de nieuwe Pokeren.nl APP live gegaan. De oude app wordt niet meer bijgewerkt en we raden iedereen dan ook aan de nieuwe Pokeren.nl app te gaan gebruiken. De oude app wordt op korte termijn helemaal offline gehaald dus het is beter om hem vast van je telefoon te verwijderen en te vervangen voor de nieuwe versie. Om de nieuwe app te installeren hoef je niet eerst naar de playstore. Je kunt onderaan deze pagina op de rode link drukken en dan kom je direct in de web-versie waarna je hem direct kunt installeren. Ook "Pokeren.nl Online" heeft een eigen mobiele app, waardoor je nog makkelijker via je eigen smartphone aan onze toernooien kunt meedoen. Voor meer informatie over onze speelapp kun je onderaan de pagina terecht.

De Pokeren.nl app die op 1 oktober is uitgekomen maakt gebruik van de nieuwste techniek waardoor je de app ook offline kunt gebruiken. Je kunt op deze manier altijd bij het laatste nieuws zonder dat je over internet hoeft te beschikken. De belangrijkste onderdelen van de website vormen de basis van de nieuwe app. Zo kom je met 1 click bij het laatste pokernieuws en blijf je altijd op de hoogte van de laatste gebeurtenissen in de nationale en internationale pokerscene. Verder staan ook de Poker Series voorrondes er weer in, waarbij je nu ook direct via de app kunt inschrijven. Je hoeft dus niet eerst naar de mobiele website om je kaartje voor één van onze voorrondes te kopen. Ook de Poker Video's en pokerklok staan in de nieuwe app.

Begin 2017 heeft Pokeren.nl de eerste volledige Nederlandse POKER APP gelanceerd. De applicatie is beschikbaar voor gebruikers met een Android of Apple smartphone. Het is zelfs de enige Nederlandse poker app die er op dit moment in de app stores te krijgen is. Voor de fanatieke pokeraars is het zeker een aanrader want er komen dagelijks nieuws berichten en video’s in de app. Op deze manier kun je iedere dag weer genieten van de leukste poker content en hoef je niks van het laatste nieuws te missen.

Gebruik de Pokeren.nl app voor:

- Poker Nieuws

- Poker Video’s

- Locaties Poker Series

- Gratis pokerklok voor thuis

Helemaal vet aan de app is de ingebouwde toernooiklok. De klok is ideaal om te gebruiken tijdens homegames, want je kunt de structuur helemaal naar wens aanpassen. De meeste apps hebben een gratis en betaalde versie, waarbij je al snel moet upgraden als je alle functies wil gebruiken. De Pokeren.nl toernooiklok is helemaal gratis en heeft zelfs een energiebesparende stand zodat je batterij langer meegaat. We hebben de structuur van de Poker Series standaard in de app zitten, maar je kunt alle levels en andere instellingen aanpassen.

Installeer de nieuwe Pokeren.nl APP (Poker Nieuws)

Het kan misschien een beetje verwarrend overkomen maar Pokeren.nl heeft 2 mobiele apps. De eerste app hebben we zelf gemaakt en bevat het laatste pokernieuws. Daarnaast kun je de app ook gebruiken om het programma van de Poker Series voorrondes te bekijken. Vanwege de corona maatregelen is de Poker Series Live in maart 2020 stil komen te liggen. We hebben daarna onze eigen online pokerroom laten maken. "Pokeren.nl Online" wordt door het grootste gedeelte van onze spelers via de cliënt op de computer of laptop gebruikt.

In november 2020 is de testversie van onze mobile app online gekomen. De officiële versie zal begin 2021 worden gelanceerd, maar via de testversie is het nu al mogelijk om aan de toernooien, Cash Games en Poker Series Online voorrondes mee te doen. Je hoeft de app niet te installeren in via de onderstaande link kun je hem direct openen en aan je homescreen toevoegen.

"Pokeren.nl Online APP"

Pokeren.nl Poker Series

Doe mee en win een plek in Team Pokeren.nl