WSOP Europe exclusief te zien bij PokerGo

WSOP Europe exclusief te zien bij PokerGo

Auteur: Roy

Datum: 15 okt. 2019 12:15

Gerelateerde pagina's: PokerGO

Goed nieuws voor pokerfans die zo min mogelijk willen missen van de World Series of Poker Europe. De WSOP en Poker Central zijn namelijk een nieuwe samenwerking aangegaan, waardoor de beelden van de WSOP, exclusief zullen worden uitgezonden op PokerGo

 

Het nieuws over de samenwerking tussen Poker Central, de World Series of Poker en het King's Casino in Rozvadov werd gisteravond naar buiten gebracht. Het team van PokerGo is inmiddels aangekomen in het King's Resort en de eerste stream wordt morgen vanaf 19:00 uitgezonden. Het gaat om dag 1 van de €250.000 Super High Roller. Van 16 tot en met 31 oktober kun je iedere dag genieten van de World Series of Poker Europe. Er worden een groot aantal finaletafels uitgezonden en daarnaast is er natuurlijk aandacht voor het WSOPE €10.350 Main Event. 

 

Sampsons Simmons, President van Poker Central is erg tevreden over de vernieuwde samenwerking met de WSOP en spreekt over een "huge milestone". Daarnaast is hij blij dat PokerGo nu ook de beelden van de World Series of Poker Europe gaat uitzenden en hij ziet het als een mooie toevoeging aan het toch al sterke aanbod van het platform. Ook Ty Stewart, Executive Director van de WSOP is tevreden over de deal. Hij kijkt ernaar uit om samen te werken met Poker Central en het King's Resort om de WSOP Europe zo goed mogelijk in beeld te brengen. Ook King's Resort eigenaar Leon Tsoukernik kijkt uit naar de samenwerking en wil de poker community alvast welkom heten in zijn King"s Resort voor de WSOP Europe.

 

WSOP Europe uitzendschema PokerGo:

 

Datum Event Start tijd
16 oktober €250.000 Super High Roller dag 1 7p CEST/1p ET/10a PT
17 oktober €250.000 Super High Roller dag 2 5p CEST/11a ET/8a PT
18 oktober €250.000 Super High Roller finale 2p CEST/8a ET/5a PT 
19 oktober €25.500 Short Deck finale 2p CEST/8a ET/5a PT
20 oktober €100.000 Short Deck finale 2p CEST/8a ET/5a PT
21 oktober €25.500 Platinum High Roller finale 2p CEST/8a ET/5a PT 
23 oktober €50.000 Short Deck finale 2p CEST/8a ET/5a PT 
24 oktober €2.200 Pot Limit Omaha finale 2p CEST/8a ET/5a PT 
25 oktober €100.000 Diamond High Roller finale 2p CEST/8a ET/5a PT 
27 oktober €10.350 Main Event dag 2 7p CEST/1p ET/10a PT 
28 oktober €10.350 Main Event dag 3 7p CEST/1p ET/10a PT  
29 oktober €10.350 Main Event dag 4 7p CEST/1p ET/10a PT  
30 oktober  €10.350 Main Event dag 5 1p CEST/7a ET/4a PT 
31 oktober €10.350 Main Event finale 2p CEST/8a ET/5a PT

 

Maak vandaag nog een account aan op PokerGo zodat je niks van de actie hoeft te missen. Je kunt de bonuscode "POKEREN" gebruiken voor extra korting op een jaarabonnement. Je kunt ook een abonnement afsluiten die je maandelijks weer kunt opzeggen. Op onze website staat een stappenplan maar je kunt ook gewoon op de banner hier beneden drukken.

 

 






Pokeren.nl Poker Series

 

Doe mee en win een plek in Team Pokeren.nl